- Kikkaseenepiirak – Kantarellipiirakka
kirjoittanut Mikko Savikko
- Terveellinen kevätruoka ternimaidosta
kirjoittanut Mikko Savikko
- Suuri paasto
kirjoittanut Tapio Mäkeläinen
- Paabapraasnik
kirjoittanut Tapio Mäkeläinen
- Võiunätäl’
kirjoittanut Tapio Mäkeläinen
- Setomaan ruokia ja juomia: Blinit (2)
kirjoittanut Mikko Savikko
- Sõir – perinteinen rahkajuusto
kirjoittanut Mikko Savikko
- Piiriveere sipuli- ja kalapäivä Viron ulkomuseossa
kirjoittanut Mikko Savikko
- Terveellinen aamiaisruoka
kirjoittanut Mikko Savikko
- Kulits
kirjoittanut Tapio Mäkeläinen
- Setomaan ruokia ja juomia: Blinit (1)
kirjoittanut Mikko Savikko
- Moderni cross kitchen – suomalais-setolainen yhdistelykeittiö
kirjoittanut Mikko Savikko
- Kutja
kirjoittanut Tapio Mäkeläinen
- Terveellinen tattari
kirjoittanut Mikko Savikko
- Sibula-kikkaseene piirak – Kantarellipiirakka
kirjoittanut Mikko Savikko
- Seto kostipäiv
kirjoittanut Tapio Mäkeläinen
- Suulliim – kesäinen kylmä keitto
kirjoittanut Mikko Savikko
- Menestynyt ravintoloitsija Setomaalta
kirjoittanut Setojen ystävät ry